Gegrilde radijsjes

radishes kopie

Gegrilde Radijsjes

Ach, dit mag je geen recept noemen. Het is meer een idee en laat zien dat je meer met radijsjes kunt doen dan ze alleen als rauwkost te gebruiken. Grillen of roosteren is het toverwoord. Door ze te grillen veranderd de smaak, want ze zijn minder bitter en worden zoet. Ik was verrast door de smaak, want deze veranderd totaal. Een echte aanrader. Een Surprise Summer Delight!♥

What’s in the Basket

2 bosjes radijs, schoongemaakt en in de lengte doorgesneden

2,5 el mooie olijfolie

sap van halve citroen

zout en zwarte peper, naar smaak

radishes - Basket Delights

1. Verwarm de oven voor op 190C

2. Doe alle ingrediënten in een kom en hussel alles goed door elkaar

3. Verspreid de radijsjes op een bakplaat en gril ze 20-25 minuten tot ze een bruin kleurtje krijgen

4. Serveer de radijsjes warm en rasp er wat citroen zest overheen. Lekker als bijgerecht bij gegrild vlees of vis.

grilled radishes Basket Delights

En zeg nu zelf. Hoe makkelijk is het om iets bijzonders op tafel te zetten!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: