Gegrilde Radijsjes
Ach, dit mag je geen recept noemen. Het is meer een idee en laat zien dat je meer met radijsjes kunt doen dan ze alleen als rauwkost te gebruiken. Grillen of roosteren is het toverwoord. Door ze te grillen veranderd de smaak, want ze zijn minder bitter en worden zoet. Ik was verrast door de smaak, want deze veranderd totaal. Een echte aanrader. Een Surprise Summer Delight!♥
What’s in the Basket
2 bosjes radijs, schoongemaakt en in de lengte doorgesneden
2,5 el mooie olijfolie
sap van halve citroen
zout en zwarte peper, naar smaak
1. Verwarm de oven voor op 190C
2. Doe alle ingrediënten in een kom en hussel alles goed door elkaar
3. Verspreid de radijsjes op een bakplaat en gril ze 20-25 minuten tot ze een bruin kleurtje krijgen
4. Serveer de radijsjes warm en rasp er wat citroen zest overheen. Lekker als bijgerecht bij gegrild vlees of vis.
En zeg nu zelf. Hoe makkelijk is het om iets bijzonders op tafel te zetten!
Geweldig idee! Ben benieuwd