Piementos de Padron

Piementos de Padron 2

Piementos de Padron

Jaaa, deze zijn altijd zo lekker, maar deze Piementos de Padron zijn niet makkelijk te krijgen in Nederland. Beste vreemd en ik hoop dat daar snel verandering in komt. Deze groene pepers zijn heel mild en het grappige is dat er héél soms een heet pepertje tussen zit, zo 1 op de 100. Dus die gok kun je makkelijk wagen.

Mocht je deze pepertjes tegenkomen dan zijn dit 2 lekkere ideetjes, want een recept mag je dit niet noemen. Dit is een lekker snel hapje voor bij de borrel, maar bij een salade, vlees, vis of kip zijn ze ook super lekker. A Spanish Delight! ♥

What’s in the Basket

Piementos de Padron

Spaanse olijfolie

Grof zeezout, uit de zoutmolen

Piementos de Padron 3

Was de pepers en dep ze droog. Verhit een wok met ruim olie en leg de pepers erin. Schep af en toe de pepers om. De pepers krijgen rond om blaren en laat ze een beetje bruin worden. Na ongeveer 4-5 minuten schep je ze uit de wok en laat ze even uitlekken op keuken papier. Strooi er wat grof zeezout over en klaar is kees.

Piementos de padron 5

Pickled Piementos de Padron

300 ml Appel azijn

Piementos de Padron

1 tl mosterdzaad

5 zwarte peperkorrels

2 jeneverbessen

1 teen knoflook

kleine takje tijm

klein takje rozemarijn

2 tl rietsuiker

snufje zout

Mason Jar of weckpot

Doe alle ingrediënten, behalve de Piementos de padron, in een steel pannetje en breng het aan de kook. Haal van het vuur als het zout en de suiker zijn gesmolten. Doe de pepers in de Mason Jar en giet de appelazijn over de pepers. Ze moeten helemaal onderstaan. Sluit de pot en laat buiten de koelkast afkoelen. Bewaar in de koelkast en laat ze minimaal 2 dagen in de pot voordat je ze gaat eten. Ook lekker tussen een sandwich, Yummm! A pickled Delight! ♥

Pickled piementos de padron 1

 

 

Eén reactie

  1. Pingback: Première 29: Piementos de padrón [#FoodyBox] - Geur van Maillard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

THE VIEW DESIGN

THINNING OUT THE FINE LINE BETWEEN FASHION AND INTERIOR | BLOG & PORTFOLIO | INTERIOR | FASHION | PHOTOGRAPHY

Simone's Kitchen

Eat real food. Shoot that food.

My New Roots

About food, styling and things that make me smile

Droesem

personal corkbin

mint

About food, styling and things that make me smile

Tartelette

About food, styling and things that make me smile

La Tartine Gourmande

About food, styling and things that make me smile

D I E T L I N D W O L F

About food, styling and things that make me smile

Food Bandits

About food, styling and things that make me smile

ice cream magazine

................... for lovers of ice cream. Your free on line magazine for sweet frozen treats. Recipes, inspiration, artisanal ideas for your delectation.

The Red Bistro

About food, styling and things that make me smile

The Year In Food

About food, styling and things that make me smile

felicita sala illustration

About food, styling and things that make me smile

About food, styling and things that make me smile

We Love by Petrol and Porcelain

About food, styling and things that make me smile

My Paradissi

About food, styling and things that make me smile

simonelov.es

Share food love life

Green Kitchen Stories

The healthy vegetarian recipe blog

Playful Cooking

Just another WordPress.com site

What Katie Ate

About food, styling and things that make me smile

Cannelle et Vanille

About food, styling and things that make me smile

Sprouted Kitchen

About food, styling and things that make me smile

Love and Lemons

About food, styling and things that make me smile

%d bloggers liken dit: