Hello There!

Ja ja, ik ben er nog en misschien is het wel zo leuk om te vertellen waarom het wat rustig is rondom Basket Delights. Eind vorig jaar ben ik met Annemarie Vlaming een interieur textielmerk begonnen. AAI made with love

AAI_Blauw_XL kopie

We stapten samen met volle overtuiging in een groot onbekend avontuur. En ik kan je zeggen, dat is het geworden! Hoe fijn is het om zelf iets te creëren en daar mee aan de slag te zijn. We hebben knetterhard gewerkt en blijven dat doen, want we staan nog steeds aan het begin van ons grote avontuur. Ook zijn we weer bezig met nieuwe collecties ontwerpen en treffen voorbereidingen voor onze trip naar India.

Trots op wat we gedaan hebben laat ik graag zien wat we de laatste tijd zoal gedaan hebben. Als je meer wilt weten over AAI made with love bezoek dan onze website. We zijn nog bezig met onze nieuwe site en die wordt nog mooier en overzichtelijker, inclusief een webshop ♥

Ik moet toegeven dat ik het bloggen wel een beetje mis, maar naast AAI en het produceren is het gewoon lastig om tijd te maken voor Basket Delights. Uhmmm, ik geloof dat verveling niet in mijn woordenboek staat. Het is niet altijd even makkelijk, maar met aandacht en liefde voor wat je doet kom je best een heel eind. Zo is het ook met koken, dus ik kijk al uit naar de volgende Basket Delights post! Ik hoop jij ook ♥ En ondertussen knal ik nog even door ♥

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: