Strawberry Hill

strawberry hill

Ice Cream!

Mmmm, ik heb daar echt een zwak voor. Dit recept is heel eenvoudig te maken en dat maakt het ook zo gevaarlijk! De voorbereiding is niet langer dan 5 minuten, je hebt maar 3 ingrediënten nodig en laat die ijsmachine maar staan.

What’s in the Basket

675 gr verse aardbeien

1 blikje gecondenseerde melk, 300 ml

1 theel. vanille extract

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en doe de 3 ingrediënten samen in de blender.

strawberry hill 2

Pulseer totdat de 3 ingrediënten goed gemengd zijn. Giet het mengsel in een plastic bak, doe de deksel goed dicht en laat 4 uurtjes in de vriezer staan. Klaar!

Laat het ijs niet langer in de vriezer dan 4 uur, want dan is het echt het lekkerst. Het ijs is dan heerlijk romig en zacht. Bereken de tijd goed voordat je het gaat maken. Natuurlijk kun je het ijs goed bewaren, maar dan ontstaan er wel ijskristallen in het ijs. Niet erg hoor, maar het romige zachte 4-uur ijs is een Sweet Delight!

Probeer dit recept ook eens met mango. Deze moet dan wel goed rijp zijn en als extra ingrediënt voeg je 1 flinke theelepel honing toe.

aardbeienijs

Dit lukt altijd en als je een diner organiseert dan is dit een topper!

  1. Pingback: Mango Citroen Munt Ice Cream |

  2. michelle Schulp

    Sannie, ik heb het gemaakt en het was heerlijk!! En zo makkelijk, maar vooral de smaak was erg puur, nu had ik ook wel echt hele lekkere aardbeien!! Echt een aanraden als je weinig tijd hebt en je hebt gasten!

    • Hi Michelle,
      Wat leuk dat je het hebt gemaakt! Ik wil graag laten zien dat je met simpele ingrediënten heerlijke dingen kunt maken. Zoals je zelf aangeeft is het wel essentieel om mooie goeie producten te gebruiken, vooral biologische producten. Lekker gezond en veel meer smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

THE VIEW DESIGN

THINNING OUT THE FINE LINE BETWEEN FASHION AND INTERIOR | BLOG & PORTFOLIO | INTERIOR | FASHION | PHOTOGRAPHY

Simone's Kitchen

Eat real food. Shoot that food.

My New Roots

About food, styling and things that make me smile

Droesem

personal corkbin

mint

About food, styling and things that make me smile

Tartelette

About food, styling and things that make me smile

La Tartine Gourmande

About food, styling and things that make me smile

D I E T L I N D W O L F

About food, styling and things that make me smile

Food Bandits

About food, styling and things that make me smile

ice cream magazine

................... for lovers of ice cream. Your free on line magazine for sweet frozen treats. Recipes, inspiration, artisanal ideas for your delectation.

The Red Bistro

About food, styling and things that make me smile

The Year In Food

About food, styling and things that make me smile

felicita sala illustration

About food, styling and things that make me smile

About food, styling and things that make me smile

We Love by Petrol and Porcelain

About food, styling and things that make me smile

My Paradissi

About food, styling and things that make me smile

simonelov.es

Share food love life

Green Kitchen Stories

The healthy vegetarian recipe blog

Playful Cooking

Just another WordPress.com site

What Katie Ate

About food, styling and things that make me smile

Cannelle et Vanille

About food, styling and things that make me smile

Sprouted Kitchen

About food, styling and things that make me smile

Love and Lemons

About food, styling and things that make me smile

%d bloggers liken dit: