AIX Rosé

AIX

Vin de Provence AIX Rosé

Hij is er weer en wat voor één! De AIX Rosé 2014 is echt heerlijk en heeft helemaal verdiend een Gouden medaille gewonnen op het prestigieuze Concours Général Agricole in Parijs. Op een mooie zonnige dag in Vreeland werd de 1e AIX Rosé geschonken voor 25 gasten tijdens een uniek evenement en Lucky Us, wij waren er bij!

Op een prachtige locatie kookt twee Michelin sterren chef Hans van Wolde, van restaurant Beluga, een fantastisch 5-gangen lunch menu, bereid met en begeleid door de nieuwe AIX Rosé. De gerechten waren stuk voor stuk een lust voor het oog en waanzinnig van smaak. Dat noem ik nog eens verwennerij en ohhh wat hebben we genoten! Dank Eric Thomas Curver van Aix Rosé Nederland. Het was een bijzondere dag die we niet snel zullen vergeten.

Ja, dat was nog een hele klus!

beluga

and we love Beluga! Zo’n lunch als deze doe je niet vaak, maar gelukkig kunnen we de AIX 2014 wel blijven proeven. We hebben de lente en de hele zomer nog tegoed, Proost! A Medaille D’Or Delight!♥

 

aix 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: