EIVISSA FOOD

10703528_695988150476589_8027807896049754207_n

EIVISSA FOOD

Eivissa Food is het eerste kookboek van Kim Lenders in samenwerking met Famke en Floor van Praag. Kim heeft de recepten van haar favoriete gerechten weten te bemachtigen en staan beschreven in dit boek. Heerlijke, fijne adressen van restaurants op het eiland die je echt even moet weten. Deze hidden gems zijn soms trendy maar ook heel basic en het zijn vooral fijne plekken om te verblijven waar je fantastisch kunt eten.

Verder staan er een tiental home made recepten in die door Kim, Famke, Floor en mijzelf gemaakt zijn op Ibiza. Met een koffer vol styling props kwam ik aan op het eiland en hebben 2 dagen als een malle al die gerechten gekookt, gestyled en gefotografeerd. We hadden zelfs tijd om enorm te lachen, te genieten van alles wat uit de keuken kwam en een duik in het zwembad te nemen. Wat een plezier en een fantastische samenwerking!

Eivissa Food is een heerlijk boek met prachtige foto’s uit het familie archief van Kim zelf, waarbij je Ibiza op een andere manier ziet of eigenlijk zoals ik het graag zie. Voor mij was het mijn eerste styling voor een kookboek en hopelijk niet de laatste. Het smaakt naar meer…..

De lancering van het boek werd gehouden in het ook al zo leuke en fijne Buffet van Odette en Kim kreeg het 1e exemplaar uit handen van Johnny de Mol.

En van Kim mag ik het boek Eivissa Food weggeven!  Dus kijk op mijn Facebook pagina voor meer info.  Wie-weet kun jij straks lekker door het boek bladeren en haal je een stukje Ibiza in huis. https://www.facebook.com/pages/Basket-Delights/140979166111891

Oh ja, er staan van mij 2 recepten in het boek en zullen binnenkort ook op de blog verschijnen. An Eivissa Delight! ♥

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

THE VIEW DESIGN

THINNING OUT THE FINE LINE BETWEEN FASHION AND INTERIOR | BLOG & PORTFOLIO | INTERIOR | FASHION | PHOTOGRAPHY

Simone's Kitchen

Healthy - Happy - Delicious

My New Roots

About food, styling and things that make me smile

Droesem

personal corkbin

mint

About food, styling and things that make me smile

Tartelette

About food, styling and things that make me smile

La Tartine Gourmande

About food, styling and things that make me smile

D I E T L I N D W O L F

About food, styling and things that make me smile

Food Bandits

About food, styling and things that make me smile

ice cream magazine

................... for lovers of ice cream. Your free on line magazine for sweet frozen treats. Recipes, inspiration, artisanal ideas for your delectation.

The Red Bistro

About food, styling and things that make me smile

The Year In Food

About food, styling and things that make me smile

felicita sala illustration

About food, styling and things that make me smile

About food, styling and things that make me smile

We Love by Petrol and Porcelain

About food, styling and things that make me smile

My Paradissi

About food, styling and things that make me smile

simonelov.es

Share food love life

Green Kitchen Stories

Healthy Vegetarian Recipes.

Playful Cooking

A culinary playground where I share my love for everything delicious by unfolding memories, sharing stories and trying new flavors.

What Katie Ate

About food, styling and things that make me smile

Cannelle et Vanille

About food, styling and things that make me smile

Sprouted Kitchen

About food, styling and things that make me smile

Love and Lemons

About food, styling and things that make me smile

%d bloggers liken dit: