EIVISSA FOOD

10703528_695988150476589_8027807896049754207_n

EIVISSA FOOD

Eivissa Food is het eerste kookboek van Kim Lenders in samenwerking met Famke en Floor van Praag. Kim heeft de recepten van haar favoriete gerechten weten te bemachtigen en staan beschreven in dit boek. Heerlijke, fijne adressen van restaurants op het eiland die je echt even moet weten. Deze hidden gems zijn soms trendy maar ook heel basic en het zijn vooral fijne plekken om te verblijven waar je fantastisch kunt eten.

Verder staan er een tiental home made recepten in die door Kim, Famke, Floor en mijzelf gemaakt zijn op Ibiza. Met een koffer vol styling props kwam ik aan op het eiland en hebben 2 dagen als een malle al die gerechten gekookt, gestyled en gefotografeerd. We hadden zelfs tijd om enorm te lachen, te genieten van alles wat uit de keuken kwam en een duik in het zwembad te nemen. Wat een plezier en een fantastische samenwerking!

Eivissa Food is een heerlijk boek met prachtige foto’s uit het familie archief van Kim zelf, waarbij je Ibiza op een andere manier ziet of eigenlijk zoals ik het graag zie. Voor mij was het mijn eerste styling voor een kookboek en hopelijk niet de laatste. Het smaakt naar meer…..

De lancering van het boek werd gehouden in het ook al zo leuke en fijne Buffet van Odette en Kim kreeg het 1e exemplaar uit handen van Johnny de Mol.

En van Kim mag ik het boek Eivissa Food weggeven!  Dus kijk op mijn Facebook pagina voor meer info.  Wie-weet kun jij straks lekker door het boek bladeren en haal je een stukje Ibiza in huis. https://www.facebook.com/pages/Basket-Delights/140979166111891

Oh ja, er staan van mij 2 recepten in het boek en zullen binnenkort ook op de blog verschijnen. An Eivissa Delight! ♥

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: