Société Wunderbar Sateh Sunday

sateh Société Wunderbar

Sateh Sunday bij Société Wunderbar

Societe Wunderbar is sinds deze zomer één van de nieuwe Hotspots van Amsterdam. Voor wie het nog niet kent, het adres is Enge Kapelsteeg 3, een nauw straatje tussen de Kalverstraat en het Rokin. Het is een fijne plek met een goeie bar en waar Frits Berends de sterren van de hemel kookt,  muv de Sunday Specials. Dan is er bijv. Sunday Roast, Sunday Stew en afgelopen zondag was het Sateh Sunday. De broers Bedier de Prairie stonden deze keer zelf in de keuken. Er zijn weinig mensen die zelf Indisch koken, dus gaat men naar de Toko. Je moet dan wel weten waar de goeie zit en dat kan wel eens lastig zijn. Deze Sateh Sunday is een supertip, want hier wordt echt heerlijk gekookt door de 2 broers. Het 4-gangen menu is zelfs beter dan dat je kunt kopen in de meeste Toko’s. Ik mag zeggen dat ik als kenner wel weet waar ik het over heb:-)

Tja, en natuurlijk ben ik de keuken ingelopen om het recept te ontfutselen. Dat is mij dus niet gelukt ondanks dat ik de broers al jaren ken en tot mijn lieve vrienden mag rekenen. Nee, dit is een familierecept en dat blijft geheim. Hmmm, daar kon ik het mee doen. Gelukkig voor hen beiden kon ik het ze vergeven, want als snel was het smullen geblazen.Sajor Lodeh Société Wunderbar

Sajoer Lodeh in soep variant, geserveerd met de Home Made sambal, knapperige emping en rempejek! ♥

Sambal goreng telor

Sambal Goreng Telor met Peteh bonen. Yummm! ♥

Sateh Société Wunderbar 2

Buiten in de steeg werd de kip en varkens sateh op de BBQ gelegd.

Sateh Société Wunderbar 3

En dit is heerlijk genieten van een royaal bord met 6 stokjes Sateh! ♥

Dan heerlijk spekkoekijs! Helaas heb ik geen foto van het dessert.

Nu hopen dat deze Sateh Sunday terugkomt. Zo ja, dan laat ik het jullie weten via mijn Basket Delights Facebook pagina. Reserveren is een must! It’s a Wunderbar Delight! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

THE VIEW DESIGN

THINNING OUT THE FINE LINE BETWEEN FASHION AND INTERIOR | BLOG & PORTFOLIO | INTERIOR | FASHION | PHOTOGRAPHY

Simone's Kitchen

Healthy - Happy - Delicious

My New Roots

About food, styling and things that make me smile

Droesem

personal corkbin

mint

About food, styling and things that make me smile

Tartelette

About food, styling and things that make me smile

La Tartine Gourmande

About food, styling and things that make me smile

D I E T L I N D W O L F

About food, styling and things that make me smile

Food Bandits

About food, styling and things that make me smile

ice cream magazine

................... for lovers of ice cream. Your free on line magazine for sweet frozen treats. Recipes, inspiration, artisanal ideas for your delectation.

The Red Bistro

About food, styling and things that make me smile

The Year In Food

About food, styling and things that make me smile

felicita sala illustration

About food, styling and things that make me smile

About food, styling and things that make me smile

We Love by Petrol and Porcelain

About food, styling and things that make me smile

My Paradissi

About food, styling and things that make me smile

simonelov.es

Share food love life

Green Kitchen Stories

The healthy vegetarian recipe blog

What Katie Ate

About food, styling and things that make me smile

Cannelle et Vanille

About food, styling and things that make me smile

Sprouted Kitchen

About food, styling and things that make me smile

Love and Lemons

About food, styling and things that make me smile

%d bloggers liken dit: