Spruitjes, maar dan lekker

Brussels Sprouts 2Lekkere spruitjes

Je vraagt je af waarom ik het ‘lekkere spruitjes’ noem. Nou, dat komt omdat ik absoluut niet van spruitjes houd! De geur en de koolsmaak doen het gewoon niet voor mij. Als kind moest ik het aantal spruitjes eten naar mijn leeftijd en aangezien ik de jongste ben van 3 had ik natuurlijk altijd mazzel. Maar och, wat was het een enorm gevecht om ze binnen te krijgen! Als er spruitjes gekookt worden dan ben ik niet thuis. Maar ja, wat doe je als iemand ze wel heel erg lekker vindt?! Toch eens proberen om er iets lekkers van te maken. Gebruik in ieder geval de kleine spruitjes, want deze zijn sneller klaar als je ze gaat bakken en dat gaan we doen! Een ongewoon Delight!♥ Je voegt de kruiden en het zout toe al naar gelang de hoeveelheid spruitjes.

What’s in the Basket

2 personen

kleine biologische spruitjes, schoongemaakt

mespuntje zout

0,5 tl Garam Massala, verkrijgbaar bij de Toko

2 el Olijfolie

Verhit de pan of wok op het vuur en giet de olijfolie in de pan. Als de olie heet is gaan de spruitjes erbij. Voeg zout en Garam Massala toe en schud de spruitjes rond in de pan, waardoor de kruiden zich goed verdelen over de spruitjes. Zet het vuur half hoog en bak de spruitjes rondom bruin. Haal ze uit de pan en serveer meteen. Simpel toch?

Brussels Sprouts 2

De ‘nare’ koolsmaak is er niet en de buitenste blaadjes zijn lekker krokant. Door het bakken komen de suikers vrij en dat proef je. Ja, op deze manier vind ik ze lekker. Jij ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

THE VIEW DESIGN

THINNING OUT THE FINE LINE BETWEEN FASHION AND INTERIOR | BLOG & PORTFOLIO | INTERIOR | FASHION | PHOTOGRAPHY

Simone's Kitchen

Healthy - Happy - Delicious

My New Roots

About food, styling and things that make me smile

Droesem

personal corkbin

mint

About food, styling and things that make me smile

Tartelette

About food, styling and things that make me smile

La Tartine Gourmande

About food, styling and things that make me smile

D I E T L I N D W O L F

About food, styling and things that make me smile

Food Bandits

About food, styling and things that make me smile

ice cream magazine

................... for lovers of ice cream. Your free on line magazine for sweet frozen treats. Recipes, inspiration, artisanal ideas for your delectation.

The Red Bistro

About food, styling and things that make me smile

The Year In Food

About food, styling and things that make me smile

felicita sala illustration

About food, styling and things that make me smile

About food, styling and things that make me smile

We Love by Petrol and Porcelain

About food, styling and things that make me smile

My Paradissi

About food, styling and things that make me smile

simonelov.es

Share food love life

Green Kitchen Stories

The healthy vegetarian recipe blog

What Katie Ate

About food, styling and things that make me smile

Cannelle et Vanille

About food, styling and things that make me smile

Sprouted Kitchen

About food, styling and things that make me smile

Love and Lemons

About food, styling and things that make me smile

%d bloggers liken dit: