Casa Lola

Casa Lola

big004

big014

big006

big018

big032

big015b

my paradissi modern ethnic home in brazil matthew williams elle decoration 92

Deze post is een Delight met Ster*! Droom weg in deze prachtige vakantievilla in Brazilië.

Aan de Braziliaanse kust ligt een klein dorpje Trancoso. Frans en ik zijn er jaren geleden geweest en nog steeds ligt het vers in ons geheugen. Het is een speciale plek. Toen, zo’n 12 jaar geleden, was het niet meer dan wat gekleurde huisjes, een kerkje, wat simple eettentjes, natuurlijk een voetbalveldje en veel dieproze bourgainvilles. Ondanks de regen heeft het een diepe indruk bij ons achtergelaten. Soms weet je niet exact waarom een plek je zo aantrekt, maar dit is zo’n plek. Brazilië is een favoriet vakantieland voor ons. De mooie kust en stranden, diversiteit van het enorme land, de mensen, de muziek, de vrolijkheid, de warme relaxe sfeer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij voelen ons daar heerlijk!!!

IMG_2942 Trancoso 12 jaar geleden

Dat moeten Jan Elena Lemonedes (Interior designer) en Ronnie Stam (creative hairstylist in fashion industry) ook gedacht hebben toen zij voor het eerst aankwamen in Trancoso. Ondanks dat ze beiden de mooiste plekjes op de wereld hebben gezien waren ze meteen betoverd door het unieke stadje Trancoso en waren op slag verliefd op de mooie witte stranden, de bohemian lifestyle en de relaxe sfeer die er heerst. Al na 10 dagen besloten ze dat hier hun 2e huis zou komen.

Op een stille plek, onder de mangobomen vonden ze een oud huis. Door de samenwerking met een lokale architect en lokale vakmensen is het een prachtig huis geworden. Jan en Ronnie hebben met smaak, zorg en liefde het huis tot een werkelijk perfecte Holiday Dream Escape omgetoverd.

Een huis om verliefd op te worden én om van te dromen. Ik ben al verliefd en dromen dat mag………

Klik op onderstaande links voor meer foto’s en informatie:

www.casalolatrancoso.com

ELLE Decoration UK July 2013_Brazil house

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: